Skip to content

twoday: daugiau nei IT įmonė

Veiklą Lietuvoje pradėjome 2011 m. kaip „Visma Group” dalis. Nuo pat jos pradžios žinojome, kad norime būti geriausia vieta dirbti ir tobulėti. Nepastebėjome kaip ne mus, o mes rinkomės partnerius ir prie kokių projektų norime dirbti. Po sėkmingo veiklos dešimtmečio, tarptautinis investicinis fondas „CVC” pastebėjo mūsų potencialą ir įsigijo įmonių grupę. Taip prasidėjo naujas etapas.
Feb 22, 2023 10:58:58 AM twoday

Susipažinkime, mes - twoday - tarptautinė technologijų ekspertų bendruomenė. Mes nesame tik programinę įrangą kurianti įmonė. twoday yra kai kas daugiau - tai svarba technologijoms, no-nonsense kultūra, kompetencijos ir saviraiškos laisvė.

Komanda Lietuvoje vienija daugiau nei 150 darbuotojų, iš kurių net 90 proc. programuoja, rašo automatinius testus ar kuria debesijos infrastruktūrinius sprendimus. Viskas sukasi apie technologijas. Neturime vadovų, nes pasitikime savo kolegų kompetencija ir atsakomybe. Mes patys geriausiai žinome kokioje aplinkoje norime dirbti. Labai daug dėmesio skiriame žinių gilinimui: laikome sertifikatus, dalyvaujame mokymuose ir konferencijose, o įgytomis žiniomis dalinamės komandos viduje. Nuolat pildome techninių knygų biblioteką, kurioje galima rasti literatūros beveik bet kuria technologine tema. 

Bet tai dar ne viskas. 

Labiau už viską vertiname galimybę būti savimi. Mums nerūpi kitų sugalvoti standartai. Mes atviri visiems. Akivaizdu, kad visi esame skirtingi ir tuo didžiuojamės.

Mūsų visos veiklos centre - žmonės. Taškas. Mes darome viską, kad palengvintume savo kolegų kasdienybę. Sprendimus priimame lygiavertėje bendruomenėje, kurioje girdimas kiekvieno balsas. Esame komandiški. Kartu klystame, kartu mokomės, kartu švenčiame pergales. 

Dabar apie tai, ką mes iš tiesų veikiame. Mes kuriame programinę įrangą verslui, įgyvendiname GovTech iniciatyvas ir priimame duomenimis paremtus sprendimus. Nuo energijos suvartojimo mažinimo programėlės iki kasos aparatų perkėlimo į planšetes - mūsų požiūris į darbą paremtas drąsa naujovėms. Nesvarbu koks iššūkis bebūtų, mes jį paversime sėkme. 

Mūsų kuriami sprendimai neapsiriboja tik Lietuva. Esame tarptautinės twoday įmonių grupės dalis, kurią sudaro 24 įmonės Šiaurės Europoje ir Lietuvoje, ~2200 technologijų ekspertų ir virš 8000 privataus ir viešojo sektorių partnerių. 

twoday plėtros strategija labai aiški - organinis augimas bei naujų įmonių įsigijimas. Lietuvoje per artimiausius metus planuojame bent padvigubėti. Darbuotojų skaičiumi ir apyvarta. 

Faktai apie twoday įmonių grupę: 

  • Svarbiausia - žmonės;
  • Dirbame su: front-end, JAVA, .NET, PHP, BI, DevOps, Mobile, TQA, AI/ML.
  • Vykdome veiklą 5 šalyse: Lietuvoje, Suomijoje, Danijoje, Švedijoje ir Norvegijoje;
  • 1630 iš 2200 darbuotojų - technologijų ekspertai;
  • 8000+ partnerių; 
  • 24 įmonės;
  • Augame organiškai ir įsigydami kitas įmones. 

Taip pat paaiškiname, ką reiškia mūsų naujasis pavadinimas: twoday apjungia dvi reikšmes, du aspektus. Skaičius „du” simbolizuoja balansą, o „today” - tai mūsų pažadas, kad negaištame laiko veltui ir reaguojame labai operatyviai.

Related posts